Logistiek

Multi-modale logistieke concepten vergen de nodige aandacht en creativiteit. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij het optimaliseren van uw logistieke trajecten. 

Direct regelen

Heeft u een vraag over onze logistieke mogelijkheden?

Afdeling sales
+31 30 24 09 710
sales@ctu.nl

Meerdere inland containterterminals

De veelzijdigheid en de landelijk zeer centrale ligging, maken CTU Utrecht tot een aantrekkelijk multimodaal knooppunt voor verladers, expediteurs, cargadoors/rederijen en wegvervoerders. Door de uitbreiding met containerterminals in Tiel en Lelystad kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Uiteraard heeft u slechts een aanspreekpunt voor uw logistieke vraagstuk.

Meerdere inland container terminals.jpg

Kwaliteit

In goed overleg met opdrachtgevers maken wij flexibele, creatieve oplossingen op maat, waarbij adequaat gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ISO 9001 en AEO certificeringen. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide ICT-faciliteiten, zoals een intern terminalmanagementsysteem en een GPS-systeem om ons wagenpark te kunnen volgen. De rapportage naar rederijen en klanten verloopt geautomatiseerd via EDI-verbindingen.

Kwaliteit.jpg