Over ons

Logistieke dienstverlening op maat

CTU is onderdeel van de Theo Pouw Groep en opent in 1998 haar eerste inland container terminal. Met de strategische ligging van de terminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht groeide de terminal snel uit tot een begrip in de regio. In 2012 hebben we onze tweede terminal geopend in Tiel en inmiddels is ook CTU Flevokust in Lelystad gestart. Wij zetten ons op alle vestigingen dagelijks in om uw logistieke processen optimaal uit te voeren en te begeleiden.

Duurzaam vanaf de start

Ons maatschappelijk verantwoord ondernemen is gericht op toekomstige generaties. Transport over water is de meest milieuvriendelijke vervoersmodaliteit en ook onze trucks voldoen aan de hoogste milieueisen. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar manieren om de CO2-uitsoot te verminderen. Hierbij sluiten we aan bij het MVO-beleid van onze moedermaatschappij Theo Pouw Groep. Lees hier meer. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Werken bij CTU betekent uitdaging, duurzaamheid en no-nonsense. Korte lijnen zorgen voor snel schakelen en zijn een stimulans voor eigen initiatief. Als medewerker van CTU maak je onderdeel uit van de Theo Pouw Groep. Elke dag zetten ruim 430 medewerkers zich in voor onze organisatie. Ben jij binnenkort een van hen?

Bekijk vacatures